'TAK KENAL, MAKA TAK CINTA'


. . blogwalk & now u're in my territory. ahlan wasahlan.this is my blog where i express my thoughts, share my experience & meet new friends.




Followers

Monday, April 27, 2009

4.FATIN & IRWAN - THE RECEPTION



TARIKH:11/04/2009
LOKASI: Perdana Ballroom, Pandan Lake Club
JURUGAMBAR: Mashelmy, Candidsyndrome
WEDDING PLANNER: Arie/Adie Pandan Indah




'Beautiful Wedding, Very Beautiful'...


its like a reunion.. 
family gathering... 
our wedding merupakan hari yang amat indah, 
kerana pada hari itu aku dapat lihat those faces.. 
happy faces.. mak, abah, achik, my siblings.. 
sanak saudara.. 
those happy moments.. very precious to me!

...berjalan beriringan, bersanding di pelamin, bersantapan...
dalam persalinan raja sehari yang cantek!

di sini, aku nak ucapkan macih byk2 utk sanak saudara yang hadir, 
kawan2.. terima kasih kerana memeriahkan majlis, 
terima kasih utk hadiah2 yang banyak.. ;)

terima kasih pada arie/adie yang telah berjaya 
menghasilkan pelamin yang cantek utk kami.. 
memang meletop!! hehe.. 
menghiasi ballroom jadi kayangan utk majlis raja sehari aku & abang..

terima kasih semua...
warm regards,
kini puan fatin..

 CINTA

3.FATIN & IRWAN -THE SOLEMNIZATION

TARIKH: 10.04.09, 5.30ptg
LOKASI: Masjid Al-Azim, Pandan Indah, KL
JURUNIKAH: Tuan Haji Malik



majlis tu petang  
semua ahli keluargaku hadir..
'thanks semua!'
abah, achik & adik baru jer sampai dari tpg siang tadi..
mom, kak long, shida & boy..
kak gee from penang,
tak lupa makngah & pakngah, pak itam n fairuz,
dari sebelah abang lak, famili dari kuang & his parents.

majlis berjalan lancar,
dengan 2 kali lafaz,
sah pernikahan...
dgn mas kahwin spt yang di request
amat cantek gubahan mas kawen tu..
sgt cantek oke!.. ; )

sebelum diakadnikahkan, aku suke nak ingat saat tuan imam tu bertanya, 'ikhlas ye?'..
aku angguk & jawab, 'saya ikhlas'..
so..touching that moments..

petang tu, selesai ajer majlis, hujan pun turun dengan lebatnya...
hujan rahmat
atas rase syukur & perasaan lega & hepi sgt.. aku redha...
walau ku tau, plan nak adakan outdoor photo shoot atas bukit x kesampaian..
hasrat tak kesampaian tu, tak pula buat aku sedey..
sebab pada hari nikah tu aku amat hepi.. ; ) sampai kacuk (the photographer) pun komen,
 'inilah pengantin paling hepi aku penah shoot'..

hehee. hanya aku yang tau naper aku hepi & x nangis..
suamiku yang nangis.. heee

CINTA

special thanks to:
Candidsyndromehttp://blog.khairulhazwan.com/?p=673
DESIGNER GAUN: Hazwani Osman Couture
JURUMEKAP: Aziyati




PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...