Followers

Friday, November 19, 2010

68.KONDISI INI




..kat uma ader baby.. kat opis pun ader baby tp bukan satu, but babies...

kat uma ader irizz baby..

@ the ofis i have babies..
...senior arkitek baru ni bile die bg projek esp. projek baru to take over, die akan ckp mcm ni, " this is your new baby..bla bla.. project..bla bla conceptual..design itu ini.. to be shown to client on bla bla.." huk3

at the moment, i have byk babies to be taken care of.. pojek yg dah kat submission stage mcm hotel petaling street & hotel taiping (pojek nih best2..sbb dpt lik kpg)..

pastu yg tgh design stage which are klcc supercondo &  affordable housing...

so mmg la kata2 tu somehow rather melekat kat otak. macam da 'disetkan'.. bile kat uma igt juge babies kat opis ni.. huk3

apa yg pasti bile kat opis igt bby irizz..

so skrg nak lik.. bz kalo ikutkan kene stay..tp i da decide nak lik awal arini.. hik3..
awal pun 6 lebih juge..oke ajer kan.?


CINTA

Thursday, November 18, 2010

66.k.e.j.e = keje


...dapatkah kau ku capai?
memandangkan aku di sini

CINTA

Thursday, November 11, 2010

65.AVALANCHE


It’s November.

It’s a new office layout.
 ...
With new colleagues.
 ..
& I got my brand new desktop (23' screen).
 ...
& new projects. (kne bold nih..lots & lots more new COMING PROJECTS)
& KEJE BANYAK-  ini motif yang sebenarnya!
skrg ni pun da aser byk..huhu

P/s: with all new things- need to have brand new me too!mm..? 
CINTA

















PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...