'TAK KENAL, MAKA TAK CINTA'


. . blogwalk & now u're in my territory. ahlan wasahlan.this is my blog where i express my thoughts, share my experience & meet new friends.




Followers

Tuesday, February 7, 2012

247. waktu-waktu wanita akan cantik semulajadi


pada waktu malam....


ya. perempuan akan kelihatan cantik pada waktu malam berbanding siang.
FM tahu ni daripada eksperimen sendiri...huhu  bukanlah.. FM tahu buat pertama kalinya ketika menghadiri kursus kahwin dahulu.

kata penyampai tu lah kan. kalau dia tipu, tipulah FM..huhuu..risiko letak entri ni.

infek, dia ada nyatakan fakta tentang nya, tapi FM tak bagi perhatian sangat masa tu. yang FM tahu point utama dia masa tu, tentang kelebihan wanita yang satu ni. kaum wanita ni akan kelihatan lebih cantik dan menawan pada waktu malam. kalau nak lihat kecantikan seseorang wanita itu secara natural, adalah pada waktu malam tanpa mekap lah ya. kalau mekap tebal dengan bulu mata palsu melentik-lentik, yang tak cantik pun leh jadi cantik. yang lelaki pun akan nampak seperti wanita kan? hehee

...ketika mengandung

lagi satu ketika mengandung. kerana pengaruh hormon estrogen yang tinggi.
kulit jadi flawless. rambut pun kelihatan lebat.

...sebab itu ramai wanita mengandung itu kelihatan berseri-seri.



CINTA a.k.a Fatin Mraz

16 comments:

ieda said...

setuju yg pertama ... tapi kedua kurang sbb ada yg cantik dan ada yg x berapa cantik " huduh " faktor ngandung pun ada ..

cth muke sembab , leher hitam .. ketiak hitam .. perut pecah dan ada yg muke naik lebam2 di sekeliling dahi ..

wallahualam .. semua dari allah , sbb akak pernah jumpe dah ;)

kasihredha said...

nanti malam nak tengok cantik ke tak..hihi

Acik Erna said...

FM acik memang suka tengok wajah kawan2 yang mengandung..berseri seri

Fatin Mraz said...

@ieda

hehee..perut pecah tu gara2 tak sapu krim awal2 lah tuh.. =}

Fatin Mraz said...

@kasihredha
akak kasih, dah malam dah nih. hehee

Fatin Mraz said...

@Acik Erna
tuh lah kan..

hani said...

memalam time memang i gojes! heheh..perasan! tapi blm prnah pregnant, we'll see nanti.. :)

gadisBunga said...

satu lagi time - masa tgh subur. sebab masa tu proses ovulasi tgh berlaku. hormon estrogen pun mencanak2 time tuh. heheheh~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tepat sekali eh bab preggy tuew mmg ai super agree la...
sebab wanita ni actually memang dah natural beauty gituew

sahromnasrudin said...

semua perempuan mmg dilahirkan utk cantik sebenarnya

Fatin Mraz said...

@hani
heheee...

Fatin Mraz said...

@gadisBunga
wowwee... ada penambahan nih~

Fatin Mraz said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆
=}

Fatin Mraz said...

@sahromnasrudin
wah..ini statement dari wakil lelaki ni~

norhidana said...

setuju... kalu time mengandung tu pun betul... kata org pmpuan kalu peknen berseri...

Fatin Mraz said...

@norhidana
seri mak buyung~

=D

PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...