Followers

Friday, June 15, 2012

303 : di sini tempat mengadu

payau..payau.. tekakku payau...

memasuki trimester kedua.. tekak terasa payau..
telan air liur pun rasa semacam..

allahuakbar!

besar sungguh ujian allah untuk ibu mengandung, kan... dari sekecil-kecil perkara hingga ke perkara yang besar.

fm tak dapat nak recall part nih sewaktu mengandungkan irizz dulu, mungkin ada... dah tak ingat.

...ibarat tiada tempat mengadu (esp. part2 morning sickness nih) fm google lah tentang petua hilangkan payau. dari apa yg fm baca ubatnya hanyalah bersabar menghadapinya. it seems like mcm tiada cure to it.

...kebanyakan mommies kata, 'sabarlah...'
mm.. memang kena sabar dsn kuatkan kesabaran lah macam nih..

tadi sempat gak tya kat facebook.. mana tau lam ramai-ramai kwn tuh ada yg tahu petua hilang atau kurang rase payau di tekak ni..

p/s: mood mcm nak berehat ajer... huhuu

posted from Bloggeroid

Thursday, June 7, 2012

302 : keberjayaan mereka mencipta nya

sebut topik...katakan ttg politik, tak semua org tahu.. dan ada yg x mau amik port.

sebut topik..katakan tentang lintasan planet ke.. tak juge semua org tahu.

tetapi, ada satu topik yg kalau disebut semua org tau.. tak kira lah budak-budak ke..remaja dewasa dan veteran.. semua tahu pasal nih.

tentang apa tuh? ...apa lagi.. bola lah!

minat tak minat.. yg pasti umum tahu tentangnya..

euro is back!!

kira berjayalah 'kaum'yang mencipta permainan yang menjadi kegilaan ramai nih, kan?


p/s:semangat tgk bola kembali!

teringat zmn bujang tengok bola kat mc d.

posted from Bloggeroid

PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...