Followers

Friday, June 15, 2012

303 : di sini tempat mengadu

payau..payau.. tekakku payau...

memasuki trimester kedua.. tekak terasa payau..
telan air liur pun rasa semacam..

allahuakbar!

besar sungguh ujian allah untuk ibu mengandung, kan... dari sekecil-kecil perkara hingga ke perkara yang besar.

fm tak dapat nak recall part nih sewaktu mengandungkan irizz dulu, mungkin ada... dah tak ingat.

...ibarat tiada tempat mengadu (esp. part2 morning sickness nih) fm google lah tentang petua hilangkan payau. dari apa yg fm baca ubatnya hanyalah bersabar menghadapinya. it seems like mcm tiada cure to it.

...kebanyakan mommies kata, 'sabarlah...'
mm.. memang kena sabar dsn kuatkan kesabaran lah macam nih..

tadi sempat gak tya kat facebook.. mana tau lam ramai-ramai kwn tuh ada yg tahu petua hilang atau kurang rase payau di tekak ni..

p/s: mood mcm nak berehat ajer... huhuu

posted from Bloggeroid

PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...