Followers

Thursday, January 22, 2015

327: tentang kaji selidik berbayar & baucar RM20




alhamdulillah, rezeki dari Allah..
hari ni FM tebus epoin. akan dpt baucar seperti di bawah ini;


nak tahu dari mana sumbernya? FM buat online survey.. yang menariknya, buat survey berbayar tu bila free time, kadang dpt mata penuh, kadang tidak.. mcm kat bawah nih;


hari ni, poin dah boleh ditebus. FM pilih baucar jusco. ada baucar lain2 mcm baucar KFC, McD, Guardian & byk lagi.. 

kira ok lah kan. at least i got something from the survey programmes.. ;)

click here to join:
javascript:;

p/s: as for FM, survey berbayar lebih menampakkan hasil berbanding mata nuffnang yang dah bertahun2 masih beberapa ringgit malaysia sahaja (maklum, blog pun tak happening lagi pula tiada kurang pelawat  :]


CINTA a.k.a Fatin Mraz

PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...