'TAK KENAL, MAKA TAK CINTA'


. . blogwalk & now u're in my territory. ahlan wasahlan.this is my blog where i express my thoughts, share my experience & meet new friends.




Followers

Friday, May 29, 2015

339:RUTIN

selalunya sekiranya tiada aral melintang pukang
FM akan tggl kan ofis on-time about 6 pm. 
..& setelah keluar dari tol RM2 Lebuhraya Sungai Besi, 
akan terus memandu ke arah MRR2.. 

by the time nak sampai ke lokasi ini, 
30-40 minit telah digunakan.
(untuk melepasi jalan dari old klang road-kuchai lama)
jadinya, purata mase utk sampai ke Pandan Jaya adalah around 6.30-6.45pm.
[note:actually dlm every photo leh nampak 'waktu' nya pada jam tu
& mileage pun-0 km/jam]


6.40:Pandan Jaya

6.46: simpang Pandan Jaya-MRR2

6.47: MRR2-TESCO Ampang

6.52:MRR2-near SHELL

6.57:MRR2-Tmn Tasik Ampang Hilir

7.01:MRR2-flyover Jalan Ampang

7.06:MRR2-Flamingo Hotel

7.12:MRR2-persimpangan masuk DUKE

7.15:persimpangan exit DUKE

7.20:MRR2 -Bukit Antarabangsa

7.23:MRR2-persimpangan Ukay 


finally, bila dah menjelang marghrib time baru tiba di rumah.
begitulah perjalanan pulang ke home sweet home~
dalam 24jam sehari tu, 
2-4 jam 'diperuntukkan' di atas jalan raya.
kalian bagaimana?
berapa jam pula diperlukan utk rutin harian ini??


CINTA a.k.a Fatin Mraz

Wednesday, May 13, 2015

338: SANTAPAN ROHANI

Ujian, bahasanya bisu. 
hadirnya tidak terduga. ada kala ujian itu bertandang untuk membersihkan dosa. ada kala untuk mengajak kita bertanya, apakah diri sudah terlupa. ya, terlupa siapakah kita di sisi NYA. terlupa dari mana datangnya dan ke mana pula hala hidup kita? terlupa kita sebenarnya tidak punya apa-apa. 

itulah antara pengisian dari buku BEST SELLER ustaz kazim elias.







































alhamdulillah, Finally FM dapat bawa balik kedua-dua buku tulisan Ustaz Kazim Elias ni dari rak buku bahagian BEST SELLER di kedai buku popular. harganya rm 19.90 setiap satu. & ada rebat 20-25%.

selamat membaca,
CINTA a.k.a Fatin Mraz

PROMOTIONS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...